Ülker’den Çocuklara Özel 23 Nisan Sinema Şenliği – 21 Nisan 2012 (Sevimli Kahraman Film Gösterimi)

Ülker firması tarafından son 5 yıldır her sene yapılmaya devam edilen 23 Nisan Sinema Şenliği 2012 senesinde yine çocuklarımız ile buluşuyor. Çocuklarımız bu sene yine Ücretsiz Sinema İzleme ve Sinema Sonrası Hediyeler ile sevindirilmeye devam edilecek.

21 Nisan 2012 Cumartesi tek bir gün olarak yapılacak olan etkinlik için Ülker çalışmalara başlamış durumda. Hangi filmin gösterileceği ve hangi sinemalarda gösterimde olacağı aşağıdeki listede belirtilmiştir.

 Ülker Sevimli Kahraman Ücretsiz Sinema Etkinliği 21 Nisan 2012 Ülkerden Çocuklara Özel 23 Nisan Sinema Şenliği   21 Nisan 2012 (Sevimli Kahraman Film Gösterimi)21 Nisan Ülker Sinema Şenliği için seçilen film bu sene için Sevimli Kahraman (Outback) isimli bir film.

Bilet Satışı & Rezervasyon: Çizgi film için sinema seanslarından 2 saat önce biletler ÜCRETSİZ olarak Sinema Gişelerinden dağıtıma çıkacaktır. Rezervasyon olayı yoktur. O sebeple gidip bileti sıraya girerek almanız gerekmektedir.

Toplu Sinema Bileti: Yurt & Dernek & Okul gibi kurumlara toplu olarak bilet rezervasyonu yapılmamaktadır. Bu gibi toplu işlemler için sinemaya girecek çocukların getirilerek sıraya sokulması ve bu çocuk sayısına göre işlem yapılması gerekmektedir.

Sinema Salon Sınırı: Çocukların daha rahat film izleyebilmeleri ve gönderilen hediyelerin yeterli gelebilmesi için salonların koltuk sayısı ile sınırlı olacak şekilde bilet dağıtımı yapılacaktır.

Çocuk Yaş Sınırı: 16 Yaşından küçük tüm çocuklarımız etkinliğe katılabilirler. 7 Yaşından küçük çocukların sinemaya Velisi ile Girmesi gerekmektedir. 7 Yaşından küçük çocuklar VELİSİ olmadan salona alınmayacaktır. 2-3 çocuk için 1 Veli yeterlidir. 

 

Filmin Özeti

Albino türündeki koala Johnnyiender rastlanan bir tür ama çevresindekiler farklı olduğu için onu hep dışlamış, hatta karnaval zamanında bile ucube gösteriler yaptırmışlardır. Fakat bir gün yolu yetenek avcısı bir Tazmanya Şeytanı olan Hamish ve elinden kamerasını düşürmeyen Higgens ile kesişince Johnny gerçek bir kahraman olmak için kendisini yollara vuruyor. Outback kasabasındakiler onu sırf farklı renkte olduğu için dışlarken, birden kasabanın kurtarıcısı olan Johnny’yi kötü timsah Bog’a karşı destekliyorlar…Gerçek bir kahraman olmak için Johnny’nin önünde artık hiçbir engel kalmayacaktır.

Ülker Ücretsiz Sinema Gösteriminin Yapılacağı Sinema Salonları (21 Nisan 2012 Cumartesi) 

Adana Adana Arıplex Gazipaşa Bul.
Afyon Afyon Cinemovie (Kiler)
Afyon Zeyland
Ağrı Ağrı Doğubayazıt Konak 3
Ankara Ankara CineBonus (Atlantis)
Ankara CineBonus Arcadium
Ankara Cinema Pink (Etlik Forum)
Ankara Cinema Pink (Göksu AVM)
Ankara Cinemalltepe
Ankara Kızılırmak
Antalya Antalya Ak-Sin Megapol
Antalya Ak-Sin Plaza
Antalya Cinetech Deepo
Artvin Artvin Arhavi Çarmıklı
Aydın Aydın CineBonus Forum
Aydın Kuşadası Cinemarine Kipa
Balıkesir Balıkesir Bandırma Gülez
Balıkesir Cinemarine Yay/Ada
Balıkesir Şan
Bartın Bartın Dervişoğlu
Batman Batman Vvorldmar
Bilecik Bilecik 6 Eylül K. M.
Bingöl Bingöl Elit
Bolu Bolu Cinema Pink (Becikoğlu AVM)
Bolu Kardelen
Burdur Burdur Oscar
Bursa Bursa As Merkez
Bursa Cinetech Korupark
Bursa Cinetech Zafer Plaza
Bursa Gemlik Atlas
Bursa İnegöl Cinema Pink (İnegöl AVM)
Bursa Karacabey CineKaraca
Bursa Osmangazi Bld Akpınar K.M.
Çanakkale Çanakkale AFM
Çankırı Çankırı Sinemax (Yunus AVM)
Çorum Çorum Metropol & Bahar
Denizli Denizli Beyaz Sahne
Denizli CineBonus (Çamlık Forum)
Diyarbakır Diyarbakır Cinemall
Düzce Düzce Parliament Cinema Clup
Edirne Edirne Cinemarine Kipa
Edirne Cinemarine Margi
Erzurum Erzurum Dadaş Klas
Eskişehir Eskişehir Cinema Pink (Kanatlı)
Eskişehir Cinetime (Özdilek)
Gaziantep G.Antep Bedesten Hayri Eşki
G.Antep Sinepark Nakıp Ali
Hakkari Hakkari Vizyon
Hatay Hatay Antakya Konak
İçel İçel Mersin Cinens (Kipa)
İçel Tarsus CineBonus (Tarsu AVM)
İçel Tarsus Cinema Pink
İstanbul İst. Altunizade Capitol
İst. Ataşehir Denizbank ONYX
İst. Bağcılar Cine Hat
İst. Bağcılar Cinemarine 212 AVM
İst. Bağcılar Sinema Merkezi
İst. Bağcılar Site
İst. Başakşehir Olimpa Site
ist. Bayrampaşa Coşkun Sabah Akvaryum
İst. Beykoz Acarkent Coliseum Site
İst. Beylikdüzü Beylicium Favori
İst. Beylikdüzü White Corner Favori
İst. Büyükçekmece AFM Atirus
ist. Çatalca Favori
İst. Esenler Espri Site
İst. Etiler Cinecity
İst. Florya CineBonus Flyinn
İst. Güneşli Hayatpark Site
ist. Güngören CineBonus Kale
İst. Halkalı Arenapark Site
İst. Kadıköy Moda
İst. Kartal Vizyon
İst. Kavacık Boğaziçi
ist. Kozyatağı CinecityTrio
İst. Kozyatağı Cinepol
İst. Kurtköy Cine Atlantis
İst. Maltepe Grandhaus
İst. Maslak TİM
ist. Mecidiyeköy AFM Profilo
İst. Nişantaşı City Life (City’s)
İst. Pendik Mayastar Cinemas (Viaport)
İst. Pendik Oskar
İst. Sancaktepe Sancakpark
ist. Sarıgazi Osmanlı Çarşı
İst. Suadiye Movieplex
İst. Şirinevler Sinemay (Osmanlı AVM)
İst. Ümraniye AFM
İst. Yenibosna Star City Site
ist. Zeytinburnu Cinecity Olivium
İzmir İzmir Balçova Palmiye Avşar
İzmir Bornova AFM Park Bornova
İzmir Çiğli Cinecity Kipa
İzmir Gaziemir Kipa Hollyvvood
İzmir Torbalı Kipa Vizyon
K.Maraş K.Maraş Arsan Center
K.Maraş Elbistan E.K.M.
Karabük Karabük Prestige (Önel AVM)
Karabük Safranbolu Atamerkez
Karaman Karaman Sine Nas (Migros)
Kastamonu Kastamonu Barutçuoğlu
Kastamonu Zirve
Kayseri Kayseri CineBonus (Forum)
Kayseri CineBonus (Kayseri Park)
Kayseri Kasseria
Kayseri Onay
Kıbrıs Kıbrıs Lefkoşa Lemarplex
Kırklareli Kırklareli Cineplaza
Kırklareli Lüleburgaz Cineplaza
Kırşehir Kırşehir Klas
Kocaeli Kocaeli CineBonus (Gebze Center)
Kocaeli Derince Cinens (Kipa)
Kocaeli İzmit Cinepark
Kocaeli İzmit Cinetime (Özdilek)
Konya Konya Cinens (Kampüs)
Konya Cinens (Kipa)
Konya Ereğli Park Site
Kütahya Cinens
Manisa Manisa Alaşehir Hollyvvood
Manisa Demirci Hollyvvood
Manisa Hollyvvood (Karaköy)
Mardin Mardin Kızıltepe Onur
Muğla Muğla Bodrum Cinemarine (Oasis AVM)
Muğla Cine Park (Park AVM)
Muğla Fethiye Hayal
Muğla Marmaris Cine Point
Muş Muş Sineport
Nevşehir Nevşehir Cinema Pink (Forum)
Nevşehir Damla
Niğde Niğde Belediye
Ordu Ordu AFM Migros
Ordu Cine Vizyon
Ordu Fatsa Cine Vizyon
Osmaniye Osmaniye AFM (Park 328)
Rize Rize Vizyon
Sakarya Sakarya Adapazarı AFM Serdivan
Sakarya Adapazarı AKM
Sakarya Adapazarı CineBonus Ada
Samsun Samsun Galaxy Club
Samsun Konak
Samsun Oskar
Siirt Siirt Siskav K.M.
Sivas Sivas Klas
Sivas Polat Center
Şanlıurfa Ş.Urfa Emek UrfaCity
Tekirdağ Tekirdağ AFM Tekira
Tekirdağ YSK AVM Site
Tokat Tokat Asberk
Tokat Karizma
Trabzon Trabzon Lara
Uşak Uşak Cinens
Uşak Park
Van Van Cine Van (Turkuaz)
Anadolu Konteyner Kenti Spor Salonu
Yalova Yalova Cinetime (Özdilek)
Zonguldak Zonguldak Belediye

Ülker 23 Nisan Sinema Şenliği ile Alakalı Reklam Filmi:

23 Nisan Sinema Şenliği Sevimli Kahraman Filmi Fragmanı

 

 

2013 Etkinlik Bilgileri : http://www.melekce.net/23-nisanda-ulkerden-cocuklara-ozel-ucretsiz-ve-hediyeli-sinema-senligi-2013.html

  • gaziemie kipada 23nisanda sinama bile ti nezaman veriliyo 2014
  • migros 23 nisan tiyatro senligi tekirdag da varmi?
  • ülker sinema bileti
  • 23 nisan ucretsiz sinemalar ankarada nerde
  • olimpa sinema 23 nisan
  • ülker 23 nisan
  • ülker çocuk şenliği 23 nisan çocuk sinema biletleri nerden alınır
  • 2014 ülker çocuk sinema şenliği hangi sinemada yayınlanacak diyarbakırda
  • ülker sinama şenliği kahramanmaraş ta hangi sinemada
  • izmir torbalıda kipada 23 nisan da gosteri varmi

67 Responses to Ülker’den Çocuklara Özel 23 Nisan Sinema Şenliği – 21 Nisan 2012 (Sevimli Kahraman Film Gösterimi)

  1. 2senedir ben ve kardeşim ülker şenliklerine katılıyoruz.Size çok teşekkür ederiz. Bu sene de çok güzel değişik filimler bekliyoruz.Başarılar.

  2. yapmış olduğunuz etkinlikler mükemmel. Bu yıl kızım ve oğlumla katılmayı çok istiyoruz inşallah kısmet olur.Tüm öğrenci velileri adına sonsuz teşekkürler…

  3. çocuklarımıza bu bayramda böyle bir etkinlikte bulunduğunuz için sonsuz teşekkürler …

  4. Neden gösterim Malatyada yok.62 il demiştiniz ama kıbrıs hariç 60 ilde gösterimde lütfen Malatyadada gösterilsin.İlginize teşekkürler

    Cevap:Gösterimin yapılacağı sinemalar birçok kritere ve yapılan görüşmelere göre Ülker ve Ajansla aracılığı seçiliyor. Yakın dönemde elbette ki Malatya’da bu listedeki yerini alacaktır.

  5. böyle etkinlikler için emeği geçen herkeze minnettarım.
    başarı ve bol paralı yıllara

  6. ülkeri kınıyorum.bakırköy ve bahçlievlerdeki çocukları düşünmemişler herzaman olduğu gibi.

    Cevap: Her ilçeye veya her sinemaya Ücretsiz Etkinliğin gitmesi şu aşamada mümkün değil. Büyük bir çalışma ve masraf oluyordur firma bazında. Ayrıca sinemaların ve film sahibininde aldığı bir para var. Kısacası İstanbul da zaten oldukça yoğun bir gösterim var. Bazı ilçeleri atlamaları normaldir.

  7. kardelen kahraman

    etkinlikleriniz çok güzel bu sene ilk kez gideeğim bene anne babalar içeri alınmasın sadee çouklar girsin 9 yaşındayım aaba saat kaçta sinemada olmam gerekiyor umarım izleyebilirim

    Cevap: Seans başlamadan 2 saat önce bilet dağıtımı başlayacak. Yoğunluk olabileceği için 2-3 saat önceden gidip biletini alabilirsin.

  8. 3 yasındakı kızımla bende annesı olarak gıremezmıyım salona cocuklarda bı yas sınırı varmı simdiden teşekkurler.

    Cevap: Yaş sınırı yok. Yani ÇOCUK olması yeterli. VE salonda ki düzeni bozmaması. 7 Yaşından daha küçük çocuklar için VELİSİNİN GİRMESİ ZORUNLU zaten. Yani siz ve çocuğunuz girebilirsiniz.

  9. sabırızlıkla bekliyoruz çocuklarım şimdiden çok mutlular katkıda bulunan herkese çok teşekkürler.

  10. bizde çok sabırsızız 5 yaşındaki oğlumla birlikte ilk defa sinemaya gideceğiz, ama seans saatlerini nasıl öğreneceğiz..? teşekkürler..

    Cevap: Saatler sinemalara göre değişiyor. Ancak genelde ilk senas 11 de, son seans 19 da oluyor. Ama salonlara ve sinemalara göre değişebiliyor.
    Konu hakkında saat bilgisini Cuma günü ve Cumartesi günü sinema salonlarından alabilirsiniz net olarak.

  11. bişey sorucam gaziantepte hangi film başlıyacak ve hangi hediyeler verecek

    Cevap: Film her ilde aynı. Değişmesi gibi bir durum yok. Hediye noktasında paket içeriklerini biliyoruz ancak buradan bilgi veremiyoruz. Çünkü o zaman hediye olmasının bir anlamı kalmıyor.

  12. ben ankarada oturuyorum sinemaya gitmek istiyorum ama hiçbir sinema yeri bana uymuyor aca panorada yayınlanacakmı

    Cevap: Listede bulunan salonlarda yayına alınacak

  13. bu çocuk .bayramında .bizi düşündüğünüz.için teşekkürler.saat kaçta . olduğunda . belirtmemişiniz.

    Cevap: Saatler sinemalara göre değişiyor. Ancak genelde ilk senas 11 de, son seans 19 da oluyor. Ama salonlara ve sinemalara göre değişebiliyor.
    Konu hakkında saat bilgisini Cuma günü ve Cumartesi günü sinema salonlarından alabilirsiniz net olarak.

  14. saatinide ögrenebilir miyiz? tesekkür ederim.

    Cevap: Saatler sinemalara göre değişiyor. Ancak genelde ilk senas 11 de, son seans 19 da oluyor. Ama salonlara ve sinemalara göre değişebiliyor.
    Konu hakkında saat bilgisini Cuma günü ve Cumartesi günü sinema salonlarından alabilirsiniz net olarak.

  15. Sizin sayenizde oğlumu ve kızımı cinema ya götürdüm 3 senedir. Böyle etkinlikleri diğer marklardanda bekliyoruz. Örneğin şalvarlı et çıkışte pirzola dağıtsın.Coco-Cola da cola dağıtsın. Uyumlu olsun maksat.üstüne sizin gofretleride afiyetle yeriz.

  16. ülkere çok teşaekkür ediyorum çocuklarımı sizin filmlrinize götürüyorum size çok teşaeekür ediyorum çok güzel bir kuruluş

  17. ÜLKER ABİ BEN SAAT KAÇTA OLDUĞNU GÖREMEDİM SAAT KAÇTA ?

    Cevap: Saatler sinemalara göre değişiyor. Ancak genelde ilk senas 11 de, son seans 19 da oluyor. Ama salonlara ve sinemalara göre değişebiliyor.
    Konu hakkında saat bilgisini Cuma günü ve Cumartesi günü sinema salonlarından alabilirsiniz net olarak.

  18. yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ben kütahyada yaşıyorum 9 yaşında, 6 yaşında ve 4 yaşında oğlum var .onlarda bu sinemayı izlemek istiyor ama malesef bizim kütahyada gösterime girmeyecek çok üzüldüm ….bunun için birşey yapamazmısınız lütfen ..teşekkürler.

    Cevap: Bizim yapabileceğimiz birşey yok ne yazık ki. Bu konu ile ilgili isteklerinizi ÜLKER İLETİŞİM sayfalarından bildirimde bulununç Daha çabuk ve net bir geri dönüş alabilirsiniz.

    Ancak bu sene için şansınız pek yok. Gelecek seneler için başvuruda bulunmuş olursunuz bu sayede.

  19. ÜLKERE MAİL ATTIM MALATYADA NEDEN YOK DİYE CEVAP BEKLİYORUM SİZLERDE ÜLKERE MAİL ATTIN.ÇÜNKÜ 3 SENEDİR MALATYADA GÖSTERİMDE ÇOCUKLAR ALIŞTI HEYCANLA BEKLİYORLARDI.BENCE ÜLKERE YAKIŞMADI YA HİÇ MALATYA YA GETİRİP ÇOCUKLARI ALIŞTIRMAYACAKLARDI YADA BU SENE NE OLUYORSA OLSUN MALATYADA ANLAŞMA SAĞLAYACAKLARDI.

  20. gösteri için teşekkürler kastamonuda var mı acaba

    Aşağıdaki sinemalarda gösterimde olacak.
    Kastamonu Barutçuoğlu
    Kastamonu Zirve

  21. ben 8 yaşındayım ıspartada yaşıyorum bizde izlemek istiyoruz ama buraya gelmiyor lütfen sesimizi duyun ve ısparta’ya da sinema gelsin

    Cevap: Bizim yapabileceğimiz birşey yok ne yazık ki. Bu konu ile ilgili isteklerinizi ÜLKER İLETİŞİM sayfalarından bildirimde bulununç Daha çabuk ve net bir geri dönüş alabilirsiniz.

    Ancak bu sene için şansınız pek yok. Gelecek seneler için başvuruda bulunmuş olursunuz bu sayede.

  22. teşekkürler ülker bizde annem ve kardeşimle gidecegiz
    kardeşim ilk defa sinemaya gidecek cok mutlu

  23. İzmir’de oturuyorum. Gaziemir Kipa Hollyvood sinemasına gideceğim saatleri kaçta?

    Cevap: Saatler sinemalara göre değişiyor. Ancak genelde ilk senas 11 de, son seans 19 da oluyor. Ama salonlara ve sinemalara göre değişebiliyor.
    Konu hakkında saat bilgisini Cuma günü ve Cumartesi günü sinema salonlarından alabilirsiniz net olarak.

  24. Ülker abi acaba saatleri öğrenebilirmiyim <3 teşekkürler

    Cevap: Saatler sinemalara göre değişiyor. Ancak genelde ilk senas 11 de, son seans 19 da oluyor. Ama salonlara ve sinemalara göre değişebiliyor.
    Konu hakkında saat bilgisini Cuma günü ve Cumartesi günü sinema salonlarından alabilirsiniz net olarak.

  25. Bu yılki etkinliğe kızımı götürmek istiyorum.
    Amaç çok güzel. Belki de sinema görmeyen bir çok çocuk ÜLKER sayesinde sinema tadına varacak.Teşekkürler ÜLKER.

  26. Merhaba öncelikle böyle etkinliklerle çocukları sevindirdiğiniz için teşekkür ediyorum.Etilerde otururuyoruz.etiler cinecitty aradığımızda 21 nisanda değil 23 nisan dediler.21 ve 23ündemi var yoksa sadece 23ündemi aydınlatırsanız sevinirim .TEŞEKKÜRLER
    NURCAN DEDE

    Cevap: Etkinlik 1 günlük olacaktır ve tarih 21 Nisan Cumartesi günüdür. Başka bir etkinlik ile ilgili bilgi vermiş yada yanlış söylemiş olabilirler.

  27. 4 senedir bu etkinlik kapsamında oğlum sinemaya gidiyor. Öncelikle teşekkürlerimi sunuyorum. Ancak geçen yıl Sakarya’da yapılan gösterim sırasında bütün seanslara ait biletler tek seferde dağıtıldığı için büyük bir mağduriyet ve karmaşa yaşanmıştı. Bunun tekrarlanmamasını diliyorum ve özellikle çocukların daha iyi faydalanabilmesi için (malum çocukların bayramı) büyüklerin gerekmedikçe salona alınmamalarını, buna titizlik gösterilmesini rica ediyorum. Çünkü görüyoruzki bazı çocuklar bilet kalmadığı için dışarda ağlarken, içeriden çocukları büyük olduğu halde refakat bahanesiyle girmiş olan bir sürü yetişkin çıkıyor. Bu olmamalı.

    Cevap: Geçen sene yaşanan sıkıntıdan sonra bu sene Sakarya ilindeki yoğunlukta dikkate alınarak sinema sayısı 3 oldu. Geçsen sene tek sinemada 1 günlük bir periyot olduğu için büyük bir sıkıntı olmuştu. Erken dağıtımın sebebide bu olmuştu. Ama bu sene bu tarz bir olay olmayacaktır. AKM – AFM ve Cine Bonus olmak üzere 3 sinemada yeterli bir bilet dağıtımı olacaktır.

    4 senedir o bölgedeki çalışmaları aynı süpervizör arkadaşımız yürütüyor. Olası bir sorunda cinemalarda bulunan görevliler aracılığı ile kendisine ulaşarak konu hakkındaki sorunu belirtebilirsiniz.

    Veli noktasında ise her sene çalışan arkadaşlarımız salonlarda duyuru yapıyorlarlar. Ancak her çocuk ile bir veli girebilir diye bir ortam oluşabiliyor. Her ne kadar buna engel olmaya çalışsak dahi salonlarda ortalama %25 lik bir veli grubu olabiliyor. Bunu da engellememeiz söz konusu değil. Umudumuz bu sene Sakarya için 3 sinemada 15 Seanslık bir süreçte sorunsuz ve hjerkesin girebildiği bir film gösterimi olur.

  28. Ulker’e tesekkurler .

  29. Merhaba
    21/04/2012 tarihinde yapılacak olan cocuklar için ücretsiz sinema saat kaçta acaba ona göre biletleri almak için 2saat önceden gideceğiz yardımlarınızı rica ederiz

    Cevap: Saatler sinemalara göre değişiyor. Ancak genelde ilk senas 11 de, son seans 19 da oluyor. Ama salonlara ve sinemalara göre değişebiliyor.
    Konu hakkında saat bilgisini Cuma günü ve Cumartesi günü sinema salonlarından alabilirsiniz net olarak.

  30. teşekürler ülker. cumartesi öğlen müsait oluyorum bileti öğleden sonra alsam sorun olurmu. neden avcılarda yok seans saatlerini nasıl öğrene bilirim

    Cevap: Biletler senans başlamadan 2 saat önce satışa çıkacak. Seans saateleri gideceğiniz sinemelara göre değişecektir. Oralardan bilgi alabilirsiniz. Sinema salonları listedeki gibidir. Diğer sinemalarda şu aşamada gösterim yok.

  31. teşekürler ülker. cumartesi öğlen müsait oluyorum bileti öğleden sonra alsam sorun olurmu. neden avcılarda yok seans saatlerini nasıl öğrene bilirim oğlumu bu eglenceden mahrum etmek istemiyorum

    Cevap: Biletler senans başlamadan 2 saat önce satışa çıkacak. Seans saateleri gideceğiniz sinemelara göre değişecektir. Oralardan bilgi alabilirsiniz. Sinema salonları listedeki gibidir. Diğer sinemalarda şu aşamada gösterim yok.

  32. BEN ILKDEFA GOTURECEM COCUKLARIMI IKI COCUGUM VAR YASLARI 6 VE 4 ONLARIN YANINDA BENDE GIRECEM BANA UCRETSIZMI COK TESEKKUR EDERIM CEVAP VERIRSINIZ

    Cevap: Evet size de ÜCRETSİZ Olacak.

  33. biz gaziantep ten biletleri nerden alıcaz seans saatlerini nerden ögrene biliriz

    Cevap: Biletleri SİNEMA GİŞESİNDEN alacaksınız. Seans saatleri için SİNEMA ile görüşmeniz gerekiyor.

  34. BİR ÜLKER ÇALISANI OLARAK ÜLKEREE SONSUZ TEŞEKKURLERIMI SUNUYORUM…
    HER SENE OLDUGU GIBI BU SENE DE BU ETKINLIK SÜPER OLACAK COCUKLARIMIZ ICIN… AYRICA SADECE SINEMA ETKINLIGI ICIN DEGIL YAPTIGI BUTUN FAALIYETLERVE ETKINLIKLERI ICIN TESEKKUR EDIYORUZ…

  35. benim 13 yaşında ve 4 yaşında ogullarım var ben 4 yaşındaki oglumun yanına girecegim için ücret ödemem gerekir mi

    Cevap: Hayır. Sizde ÜCRETSİZ olarak faydalanabileceksiniz. Çocuklarınız ile birlikte ÜCRETSİZ giriş yapabilirsiniz.

  36. ya saat kaçta gidiceğiz

  37. teşekkürler ÜLKER…Sizin sayenizde kaç senedir oğlumu etkinliklerinize dahil ediyorum.Verdiğiniz hediyeler ile ve sinemadan çıktığı zamanki o gülen yüzü,gözlerinin ışıl ışıl olması,mutlu ayrılması,çocuklarla birlikte bugünü paylaşması bir anne olarak beni çok onure ediyor.Çocuklarımızı düşündüğünüz ve mutlu ettiğiniz için siz çalışanlara ve yetkili kişilere,bu projeye dahil olan herkese sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.Yanlız şöyle bir şikayetim oluıcak.Geçen sene kipa çiğli/izmir sinemasinda çok zor bilet almıştık.Oğlum sırada kaç saat beklemekten çok sıkılmıştı.Seans saatlerinden baya önce oradaydık.Fakat biletler dağıtılmaya başlandığı sırada 2 kişiye bilet verilip biletler bitti denildi.Buda insanları çok gerdi,tartışmalar yaşandı.görevli arkadaşta sabah erkenden 1 kişinin gelip 15-20 kişilik bilet aldığını,bunun gibi bir çok kişi olduğunu söyledi.bizde arabamızın olmadığını servislerle geldiğimizi,haksızlık yapıldığını,seanslardan 2 saat önce bilet dağıtıldığın erkenden neden biletlerin dağıtıldığını kaç saat çocukları için insanların sırada mağdur kaldıklarını dikkate almanızı rica ediyorum.Bilet gişelerini sabah erkenden çok kişiye bilet dağıtmamaları,kurallara uymaları için onları uyarırsanız sevinicem.Böylece hem sorun yaşanmaz hem de kendileride mağdur kalmaz.Teşekkürler…

    Cevap: Konu hakkında bu sene daha fazla dikkatli olunacak. Ancak bu tarz durumlarda Görevlilerden bilgi isteyiniz. Toplu bilet verilmesi yada 2 saat öncesinden bilet dağtılması mümkün değil. Bu şekilde bir durum olunca konu hakkında bilgi verebilirsinz.

  38. acaba vanda saat kaçta olucak bu sinema

  39. ben ülker ürünleriyle büyüyen annelerden biriyim.şimdi benim çocuklarımda ürünlerinizle büyüyecek.sinema etkinliğini duyduğumda çok sevindim tabiki çocuklarmda sevindi.teşekkürler ülker iyiki vaersınız

  40. ilk kez gidecem kızım 10 yaşında ben ücret ödeyecekmiyim???

    Cevap: Sana da ÜCRETSİZ olacak.

  41. ben bunun saatini öğrenmek istiyorum

  42. ve ben 13 yaşındayım yanımdada kardeşim var 8 yaşında kimlik getirmek zorundamıyız

  43. kayserideyimm

  44. rica ediyorum bakarmısınız artıık yorumumaaaaaaaaaaa

  45. benm bir sorum olucak ülker ürünü almak zorundamıyız

    Cevap: Birşey alma zorunluluğu yok. Gidip sinema biletinizi alabilirsiniz. Zaten çıkışta hediye verilecek.

  46. cevap vericek misinizzzzz artık çok sıkıcı beklemekkkk

    Cevap: Saatler sinemalara göre değişiyor. Ancak genelde ilk senas 11 de, son seans 19 da oluyor. Ama salonlara ve sinemalara göre değişebiliyor.
    Konu hakkında saat bilgisini Cuma günü ve Cumartesi günü sinema salonlarından alabilirsiniz net olarak.

  47. merhabalar 3 senedir ülker in etkinliklerine katılıyorum bilet almakta gerçekten bir sıkıntı söz konusu ve biz İst Beylikdüzü civarında oturuyoruz ve bu bölgede iki sinema salonunda gösterimde oluyo yetersiz kalıyor bu salonlar daha fazla salona yer verilse bilet sıkıntısıda ortada kalkar.

  48. mustafa samet göçebe

    mrb urfa emek urfa city sinemasına 2 defa sorduğum halde filmin geldiğini ücretli gösterildiğini ancak 21 nisan ile ilgili kendilerine bir şey söylenmediğini söylediler bu durumda ben yarın 2saat önce gidip ücretsiz bilet alabilecek miyim çocuğum kuzenleriyle gitmek istiyor boşuna haber vermeyeyim etkinliğiniz çok güzel urfada bir çok çocuk sinemaya gitmemiş hizmet yerine ulaşırsa emeğinize sağlık

    Cevap: Ş.Urfa Emek UrfaCity Bu sinemada ÜCRETSİZ gösterim olacaktır. PErsonelin bilgisi olmayabilir. Siz sabah gidin. Gösterim olacaktır

  49. bişey söyliyicem seansları nereden öreniyoruz

    Cevap: Saatler sinemalara göre değişiyor. Ancak genelde ilk senas 11 de, son seans 19 da oluyor. Ama salonlara ve sinemalara göre değişebiliyor.
    Konu hakkında saat bilgisini Cuma günü ve Cumartesi günü sinema salonlarından alabilirsiniz net olarak.

  50. erzurum da saat kaçta ?

    Cevap: Saatler sinemalara göre değişiyor. Ancak genelde ilk senas 11 de, son seans 19 da oluyor. Ama salonlara ve sinemalara göre değişebiliyor.
    Konu hakkında saat bilgisini Cuma günü ve Cumartesi günü sinema salonlarından alabilirsiniz net olarak.

  51. yaptıgınız faalıyet cok güzel yanlız sınırlı salonlarda olması ve tek gün olması izdihama yol acıyor.daha cok cocuga ulasması dileğiyle.

  52. ya istanbul da 10 larca sinema ya konulmuş malatyada bitane sinemaya vermemişler bu adaletmi malatyadakiler çocuk değilmi?

  53. antalyada saat kaçta??

    Cevap: Her sinemada FARKLI SAAT Uygulaması var. Ancak genelde 11.30 – 12.00 İlk Seans Olacak şekilde düzenlenmiş durumda. Sonraki seanslarda 2 Saat arayla başlıyor

  54. ankara da saat kaçta ilk seans

    Cevap: Her sinemada FARKLI SAAT Uygulaması var. Ancak genelde 11.30 – 12.00 İlk Seans Olacak şekilde düzenlenmiş durumda. Sonraki seanslarda 2 Saat arayla başlıyor

  55. mardinde saat kaçta? lütfen! söyleyin

    Cevap: Her sinemada FARKLI SAAT Uygulaması var. Ancak genelde 11.30 – 12.00 İlk Seans Olacak şekilde düzenlenmiş durumda. Sonraki seanslarda 2 Saat arayla başlıyor

  56. ısparta da neden yokk biz cocuk degilmiyiz :(

  57. ısparta neden yokkkkkk cevap verin :(

  58. Neden tekirdağ{çorlu]da yok

  59. neden tekirdağdavarda çorluda yok off ya gidemedim

  60. bilet satışları çokk saçma.2 saat önceden 1:30 seansının biletini bekledk.önümüzde 40 kişi bile yoktu 80 kişilik bilet bitti nasıl oluyosa.bilet dagıtımına acilenn bi yoll bulunmalı.çocuklara iyılik mi reziillik mi belli degildi valla

  61. ankara etlik from da çocok sayısı kadarda veli aldılar orada duran görevliler organizasyonu saglayamıyorlardı .2 saat önce gitmemize ragmen bilet alamadık zaten biletli giriş yapanların sayısıda en çok 20kadardı gerisi biletsiz izdihmla girdi . bu durumdan ülkeri sorumlu tutmuyorum ülker kaliteli organizasyonlar yapar biliyorum . ve dagıttıgı ürünler poşetsiz alalade dagıtıldı çok üzüldüm ben eski ülkeer çalışanıyım bize böyle düzensiz çalşma ögretilmedi .çok zoruma gitti çok üzüldüm lider bir firma bu düzensizligi haketmiyor .lütfen eleman ve sinema salonu seçimlerin ize dikkat ediniz ….

  62. bugun kızlarımı aldım ve sinemaya gittik ve tam 3 saat bekledik sıra bize gelirde sinemaya girerler diye sıra azaldı nedesinler bilet bitti dediler gercektek cok ama cok üzüldü kızlarım kesinıkle bır dahamı asla cocuklarım cok üzüldüler

  63. merhaba öncelikle etkinliğiniz için tşk ederim oğlum un öğretmeniyle gitmesi problem olurmu

  64. ben ankarada oturuyorum peki nataveganın saati kaç

  65. saat kaçta

  66. saat kaçta olacak

  67. Neden Aksaray’a gelmiyorsunuz?O kadar il var Aksaray yok.Aksaray herşeyden yoksun bari siz gelseydiniz.Bizi sevindirseydiniz…

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Şu HTML etiketlerini ve özelliklerini kullanabilirsiniz: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>